Yaşam Boyu Öğrenime Gönül Veren İnsan, Sözdar Aktaş

Sözdar Aktaş kimdir? Öncelikle sizi biraz tanıyalım.

⁃ Merhaba…. Mardinliyim , eğitimin farklı alanlarında çalışmalar deneyimlemiş bireyi önemseyen sosyolog ve rehber öğretmeniyim.

Özel Umut Akademiyi kurmaya nasıl karar verdiniz? Yola çıkış hikayenizi dinlemek isteriz.

⁃ Yaşam boyu öğretme ve yeni nesil eğitimi amaçlamış ve bu doğrultuda farklı alanlarda eğitim deneyimi yakalamış ve yakalamaya araştırmaya devam ederken neden daha fazlasını yapmayayım dediğim bir anda netleşti kararım…

Özel Umut Akademinin eğitimlerini ve eğitim süreçlerini öğrenmek isteriz.

⁃ Yapacağımız çalışmalar her hattıyla bireysel ayrılıklara yönelik bireyi merkeze alan ve önemseyen, sınav sürecindeki bütün olasılıkları göz önünde bulunduracak şekilde değerlendirecek çalışmalara yer vermekteyiz

Alanında uzman eğitmenlerle çalıştığınızı görüyoruz, okurlarımızın da bilgi sahibi olabilmesi adına kadronuzdan bahseder misiniz?

⁃ Kadromuz ilerlemeci eğitim anlayışını benimsemiş, bireyi önemseyen birey başarısını toplum başarısı olarak kabul gören… çalışmalarıyla her zaman çocuklarımıza dönük yenilikler yapan eğitimcilerden oluşmakta.

Eğitime katılan öğrencilere özel ders programı çıkartıyorsunuz. Bu programlamaları belirlerken nelere dikkat ediyorsunuz? Bu konuyu biraz açar mısınız?

⁃ Burada en önemli nokta bireysel ayrılıklar ve programın kişiyle yani öğrenciyle beraber yapılması evet ben , ailesi , öğretmenleri hepsi iyi tanıyor olabiliriz ancak kendisini en iyi tanıyan bireyin kendisi, diğer nokta eğlenceli hale getirmek , eşit paylaştırmak ve yapacağından fazlasını omuzlarına yüklememek süreci sağlam bir temele oturmak gerekir.

Özel Umut Akademiniz ilerleyen dönemlerde ki projeleri nelerdir?

⁃ Yenilik , Farklı bir solukla var olandan daha iyisini yapmak.

Son olarak okurlarımıza ne söylemek istersiniz?

⁃ Biz var olandan daha iyisini yeni nesil eğitim anlayışınla umut olmayı amaçladık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Vozol 12000 istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı